Kedves Szülők!

A Német Nemzetiségi oktatás fennállásának 25. évfordulója alkalmából tavaly először megrendezett Jótékonysági Est sikerességén felbuzdulva, az idei évben is megszervezzük ezt az eseményt, mellyel újabb hagyományt szeretnénk teremteni iskolánkban.

A Szülők-Nevelők Jótékonysági Estje november 22-én (pénteken) kerül megrendezésre, melyre tisztelettel meghívja Önt és Barátait a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskola nevelőtestülete!

A rendezvényen alkalom nyílik a személyes találkozóra, a színvonalas műsor megtekintésére, valamint az élő zene és az ízletes vacsora is hozzájárul az est hangulatának emeléséhez.

Rendezvényünkön az Ön előzetesen leadott választása szerint kacsasültet és rántott csirkemell szeletet szolgálunk fel körettel. 

Tombolával ezen alkalommal nem szakítjuk meg a szórakozás örömét, ehelyett kérjük a résztvevőket, hogy a helyszínen támogatójegyek vásárlásával járuljanak hozzá céljaink megvalósításához!

A Jótékonysági Est bevételét az iskola eszköztárának fejlesztésére, bővítésére fordítjuk.

A vacsora megrendelése miatt várjuk előzetes jelentkezésüket október 25-ig a ritsmann.jotekonysag@gmail.com email címre! Itt kérjük, hogy a fent felkínált ételek közül jelezzék, melyiket fogyasztanák szívesen!

Az est minimum 100 fő jelentkezésével kerül megrendezésre.

A zenés estre a vacsorás belépőjegy ára 7.000 Ft/fő.

Kapunyitás: 18:00
Program: 18:30-tól, és egész este folyamán a zenekar pihenő idejében.
Vacsora: 19-20 óra között
A vendégek 1 óráig élvezhetik a hangulatos estét.

Bízunk benne, hogy sokan tartanak velünk ezen a közösségépítő programon!

Szeretettel várjuk Önöket!

Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskola tantestülete nevében

Szőke Lívia
szervező